ingyenes céginformációvissza a céginformáció főoldalára

Vissza a főoldalra

Ingyenes vagy tárolt cégkivonat:
Az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálata biztosítja az ingyenes céginformációs adatokat, amelyek - a dokumentumon szereplő időpontban - megegyeznek a megyei (fővárosi) cégbíróságokon vezetett

cégjegyzékben szereplő adatokkal. Az adatok az első lekérés során a minisztérium szervergépén tárolásra kerülnek (ezért tárolt cégkivonat) és innét tölti le az automata minden tovébbi érdeklődőnek. Az adatok meghatározatlan időnként frissülnek. Előfordulnak közel egy éve nem frissített adatok is, ezért nagyon figyeljenek a dokumentumon szereplő dátumra.
Az ingyenes céginformációk tájékoztató jellegűek, és hiteles okiratként nem használhatóak fel. A Céginformációs Szolgálat ingyenes céginformáció szolgáltatása nem terjed ki a céginformáció olyan biztosítására, amely a cégjegyzék adatai egészének, illetve annak jelentős részének megszerzését eredményezné.

A minisztérium utmutatója a használathoz


Hiteles, közhiteles cégadatok:
Segítségünkkel Ön gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül beszerezheti bármely magyarországi bejegyzett cég hiteles és hatályos cégkivonatát, mérlegét, eredménykimutatását és névjegyét, mindezt közvetlenül az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium céginformációs adatbázisából.

A cégdokumentumokat -a honlapunkon történt megrendelés után- HTML és PDF, illetve digitálisan aláírt es3 formában küldjük Önnek.
Természetesen papir alapú közhiteles cégkivonatot is rendelhet, amelyet postán, elsőbbségi küldeményként kézbesítünk.
A szolgáltatás díjköteles. (Árainkat itt tekintheti meg.)

Hiteles, közhiteles adatok megrendelése

Itt megtalálja azokat az oldalakat amelyek további információt szolgáltatnak.

Céginformációs szolgáltatások ismertetése

Utmutató a céginformációs rendszer használatához

Copyrights 2021. Nos.
Adatvédelmi nyilatkozat
Felhasználási feltételek

Hiteles cégkivonat

Címlisták

Kapcsolat